Egri Szurkolói Oldal
Partnerek
Egy zokni sem maradt! Köszönjük a segítséget K.S.
 

Amint arról már hírt adtunk 2014. január 31-én jogerőre emelkedett a Heves Megyei Bíróság végzése, amely elrendelte az Egri Futball Club Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság felszámolását. A bíróság által kijelölt felszámoló a : Dual-Perfekt Gazdasági Tanácsadó Kft.. A felszámoló biztos: Gáspár János. A követeléseket 40 napon belül kellett bejelenteni a felszámolónak és a követelés 1 százalékát is be kellett fizetni. Az elmúlt hétvégén megjelentek a Szetmarjay-stadionban a felszámolók képviselői és Kósa Sándor tulajdonos jelenlétében az Egri FC irodájából minden értékes tárgyat és iratot elvittek. Két televíziót már korábban lefoglaltak. Az emeleti szertárból bontatlan felirat nélküli Legea márkájú mezek, melegítők, sportcipők, nadrágok, sportszárak, dzsekik, táskák, az irodából fénymásoló, számítógépek, nyomtatókat szállítottak el. 

Érthetelenül a klub bajnoki serlegeit is elvitték amelynek az eszmei értéke jóval nagyobb mint a valós kereskedelmi érték. A tartozások, nem hivatalos információink szerint több száz milliós nagyságrendűek, így a pénteken lefoglalt sportszerek nem oldják meg a hitelezők problémáit. Mennyivel jobb lett volna, ha a szerelések az egri utánpótlás labdarúgást segítették volna. Már régen ki kellett volna osztani a gyerekeknek...

A felszámolást kezdeményező három gazdasági társasághoz csatlakoztak labdarúgók, edzők, és különböző szolgáltatásokat végzők és hoppon maradt beszállítók is. Jelentős az adó és munkabér elmaradás is.

agriasport.hu

Beadták a pályázatot
Általános képek: egri_cimer.jpg Az önkormányzattól megtudtuk, hogy a mai napon beadták a pályázatot egy 111x72 m-es nagyméretű, és egy 42x22 m-es kisméretű pályára. Az Északi Sporttelepen tervezett beruházás önereje 55 millió forint, aminek a biztosításáról a jövő heti bizottsági üléseken és a két hét múlva ülésező közgyűlésen döntenek.
Harmati Péter

Honlapunk megkereste Harmati Pétert urat, hogy történt-e valami előrelépés amióta utoljára beszéltünk.

Kattints a részletekre!

Helyzetjelentés

Információink szerint a hattérben folyamatosan zajlanak az egyeztetések és a szükséges feladatok előkészítése, részletekkel viszont csak akkor állnak elő az illetékesek, ha már nem csak ígéreteket tudnak mondani, hanem konkrét előrelépésről lehet beszámolni.

Nemzetközi Kapustábor 2014.

Készen állsz arra, hogy idén az 5. Egri Nemzetközi Kapustáborban megmutasd magad? Készen állsz arra, hogy a korosztályodban a legjobb kapus legyél és ingyen eltölthess egy hetet Angliában teljes ellátással, ahol esélyt kaphatsz, hogy Premier League vagy Championship csapatnál próbajátékon szerepelj? 

Kattints a részletekre!

TV Eger Agria Sport

A hétfői Agria Sportban téma volt az egri foci jelenlegi helyzete.
Videó hajtás után!

Reakció

Hallgattassék meg a másik fél is!

A hajtás után Varga Iván reakcióját olvashatjátok az őt ért vádakkal kapcsolatban.

TV Eger riport

Hajtás után a TV Eger összeállítása a legfrissebb fejleményekről!

Hogy beszélnek a fiatal focistával Egerben?

Rejtett hangfelvétel jutott az FFT birtokába, amin tisztán hallható, amint az egyik egri utánpótláscsapat edzője minősíthetetlen hangnem beszél az ifjú labdarúgójával. 

Kattints a részletekre!
 
MLSZ határozat
Általános képek: mlszlogo.png

Az MLSZ Fellebbviteli Bizottsága mai ülésén a következő határozatot hozta.

Részletek hajtás után!

Megállapodás a város és az ESSE között

A pályahasználatról és a támogatásról szól a szerződés, de a feltételes mód még indokolt.
Amennyiben az Egri Sportcentrum SE (ESSE) veszi át az Egri Futball Club Kft. utánpótlás csapatainak szerepeltetését, Eger megyei jogú város önkormányzata a 2014-es évre vonatkozóan a felsővárosi sporttelepen annyi órában biztosítja pályahasználatra a játéktereket, amennyire a fiatalok részéről igény mutatkozik. A ma délután aláírt megállapodás azt is tartalmazza, hogy a közgyűlést által megszavazott támogatást is a Sportcentrum rendelkezésére bocsájtják. A működtetéshez hiányzó összeget az ESSE teremti elő.
A bajnokságokból első fokon kizárt utánpótlás csapatainak további sorsáról március 13-i ülésén dönt a Magyar Labdarúgó Szövetség Versenybizottsága. 

(heol.hu)

Hozzászólások
Üzenõfal

Max karakter
Név

Üzenet
Hangulatjelek Félkövér

daru 
04.16 12:55
[Link megnyitása]

daru 
04.16 12:54
válnak Németh Norbiék

daxx 
04.15 16:24
Hiába hivatkoznak rá, nekünk jobb is, hogy nem mentették meg az Egert.

daru 
04.14 21:50
[Link megnyitása]

Karoly 
04.14 10:56
Köszönöm(jük) a biztató válaszát Harmati úr ! Agócs Téged nem kérdeztelek.

További üzenetek

Bejelentkezés
Felhasználónév

JelszóÚj jelszó kérése
Közösség